Terug Winkelwagen

Iepenloftspul Gorredijk

Midzomernachtdroom

06-06-2019 19:30

1 Normaal
€7,50
€0,00
Totaal
 
0
€0,00

Iepenloftspul Gorredijk
Midzomernachtdroom

Wat gebeurt er als je wegloopt van de regels die je aangeleerd zijn? Wat doe je als de waarheid die je kent, niet meer waar blijkt te zijn? Wat gebeurt er als je alles wat je altijd hebt gekend los moet laten om te ontdekken wie je echt bent en wat je echt wilt?

In Midzomernachtdroom vluchten Hermia en Lysander weg uit de stad. Op naar een onbekende toekomst, een nieuw leven, nieuwe vrienden Maar voordat ze daar zijn, moeten ze hun weg zien te vinden door een magisch bos. Waar koningin Titania de baas is, een elfenleger danst en waar Puck, de hofnar van Elfenkoning Oberon, alle bezoekers van het bos de juiste richting in probeert te duwen, de richting van de nieuwe toekomst.

Iepenloftspul Gorredijk is een samenwerking van De Burgemeester Harmsmaschool, Basisschool De Treffer en De Skâns, Cultuur en Sport.

Regie: Anniek Akkerman Tekst: Shakespeare Bewerking + dramaturgie: Jolien Akkerman Spel: Lysanne Wever, Robin De Vries, Bowen van der Werf, Aina Zwerver, Myrthe van Dixhoorn, Maarten Laan, Janny van Reenen, Henk Postma, Gerda Geerts, Elvira Meerwijk, Wytse de Vries, Sandra Wever en groep 6 van basisschool De Treffer.

Waarschuwing

U heeft wijzigingen gemaakt zonder deze op te slaan. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?

Ja Nee