Terug Winkelwagen

Lusten en lasten (Try-out)

Meiden van Los

28-11-2019 20:15

Zaal Normaal + Theater arrangement
€26,75
€0,00
Zaal Normaal + Theater Diner
€46,75
€0,00
Zaal Normaal incl. consumptie
€17,25
€0,00
Zaal Rolstoelplaats incl. consumptie
€17,25
€0,00
Totaal
 
0
€0,00

De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. Natuurlijk willen de meiden wel de lusten maar niet de lasten. Het perfecte leven! Maar kan dat wel? Een wilde stap-avond zonder de kater, een goede baan zonder de stress, een kind zonder de zorgen, een relatie zonder de ruzies, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling. In Lusten en Lasten nemen de meiden geen blad voor de mond en fantaseren ze er lustig op los. Lusten en Lasten is de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard, Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij.

Maak er een compleet avond je uit van:
* 3- gangen theatersdiner voor de voorstelling: Aanvang 17.30 uur (€ 46,75, incl. toegangskaartjes en pauzedrankje)
* theaterarrangement: Aanvang 19.15 uur (€ 26,75 incl. toegangskaartjes en pauzedrankje)

(3- gangen verrassingsdiner is een samenwerking met Culivents Gorredijk. Culivents werkt veelvuldig met verse seizoensprodukten. Laat u verrassen met een 3-gangen diner vooraf aan de voorstelling).

(Theaterarrangement Vanaf 19.30 kunt u aanschuiven voor een lekker kopje koffie of thee met een overheerlijke lekkernij. In de pauze staat een tafeltje voor u gereed met uw drankje. Na de voorstelling geniet u nog even na met een lekker drankje en een combinatie van lekkere hapjes.)

Waarschuwing

U heeft wijzigingen gemaakt zonder deze op te slaan. Weet u zeker dat u deze pagina wilt verlaten?

Ja Nee